Make your own free website on Tripod.com

Apa Lagi? Klik laa...

Lelaki
Home | Pheromone | MaXTender | Katalog | wanita | Pesanan | Lelaki
Kajian membuktikan saiz zakar seseorang tidak bergantung kepada bentuk tubuh badan seseorang. Anda mungkin bertubuh kecil, kurus dan rendah, tapi mempunyai saiz zakar yang panjang dan besar. Manakala, kawan anda pula mungkin mempunyai susuk tubuh yang tegap, tinggi dan kuat tapi mempunyai zakar yang kecil dan pendek. Kadangkala perkara sebaliknya berlaku, memang tidak dinafikan setiap individu mempunyai saiz zakar yang berbeza. Purata saiz zakar bagi lelaki Asia adalah antara 4 hingga 6 inci panjang.

kamasutra_300x250.jpg

.

Zakar terdiri dari 3 rongga utama, 2 rongga atas adalah rongga menyokong ketegangan yang dinamakan Corpora Cavernosa dan 1 rongga di bawahnya adalah saluran kencing dan sperma, namanya Corpus Spongisum. Pada saat tegang, darah akan mengalir ke semua rongga tersebut terutama pada Corpora Cavernosa. oleh itu seberapa besar zakar anda ditentukan oleh besanya 2 rongga ini untuk menapung darah ketika tegang. Jadi kalau 2 rongga ini besar maka secara automatik zakar anda akan besar juga. Jadi bagaimana caranya supaya menjadi besar, anda boleh membesarkan 2 rongga tersebut dengan latihan intensif.

Apabila zakar anda menegang, otak anda akan menghantar hormon dimana ianya akan mengarahkan pengepamgan darah untuk mengisi tisu-tisu penegang. Bilamana semua ruang didalam tisu penegang berisi dengan darah sepenuhnya, zakar anda akan menegang sepenuhnya. Itulah saiz zakar anda. Cuba bayangkan jika anda mempunyai saiz tisu penegang yang besar? Sudah tentu zakar yang menegang itu akan menjadi lebih besar dan panjang.

Tisu penegang (Corpora Cavernosa) boleh diperbesarkan dengan menjalankan latihan pengurutan zakar, latihan tuam panas dan pemberat. Segala-galanya bergantung kepada latihan. Tahukah anda bagaimana pembina badan menjadikan badan mereka tegap dan sasa? Latihan yang betul. Oleh itu latihan amat penting .

Nak Pikat perempuan?!!

Set Pam Vakum
Pesan Sekarang!! Set Pam Vakum Tapa
Kod Produk : SPV

Anda merasa rendah diri dengan saiz zakar terhadap pasangan anda?

Atau anda menghadapi masalah pancut awal?

Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme? Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?

Apakah anda menghadapi masalah ereksi?

Jika anda rasa salah satu soalan-soalan diatas berkaitan dengan masalah anda. Kami ada jalan penyelesaiannya.

Berita baiknya telah ramai lelaki berhasil menambah sebanyak 4-10cm panjang zakarnya, lebih besar dan yang paling penting adalah bertenaga dengan menggunakan teknik kami. Hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama 10-20 minit dengan SET PAM VAKUM TAPA, kombinasi terbaik & paling berkesan! ektrak 100% semulajadi. Bayangkan anda mempunyai ukuran penis yang anda inginkan! Besar, Panjang dan Bertenaga.

Cara Guna : Lumurkan minyak lintah pada zakar, ratakan & urut 2-3 minit. Letak kepala zakar pada lubang getah dan pam sehingga tiada angin dlm balang (ikut kemampuan) tahan beberapa minit. Pam semula jika terasa longgar. Ulang beberapa kali. Masa terbaik adalah 30 minit/sesi.

Teknik ini adalah gabungan hasil timur dan barat dan selamat dipraktikan.Tiada kesan sampingan dan yang penting hasil daripada amalan teknik ini sungguh menakjubkan.

Lihat hasilnya dalam masa 7 HARI!

Harga : RM120.00

RAHSIA MENGURUT ZAKAR
 
Bertujuan untuk membesarkan tisu-tisu penegang, dan melancarkan perjalanan darah

Tuam panas – Menyegarkan zakar, dan memastikan semua salur darah yang halus didalam zakar berfungsi dan dapat diisi dengan darah ketika menegang dengan sempurna bagi menentukan penegangan yang optimum.

Urutan – amalan teknik mengurut yang betul mempercepatkan proses pemanjang zakar, serta meregangkan kulit-kulit luar zakar.

Otot kemutan – Melatih otot kemutan kearah mengawal pancutan mani, dan juga menjadikan pancutan mani seperti satu tembakan (tidak meleleh). Pancutan mani yang kuat didalam faraj adalah satu nikmat yang tidak terhingga kepada pasangan anda.

Didalam program latihan yang akan anda pelajari ini, anda akan diterangkan dengan terperinci langkah-langkah yang perlu dalam menjalani latihan ini bagi menjadikan zakar anda besar., panjang, kuat serta menentukan perjalanan darah yang betul didalam zakar. Dalam masa beberapa minggu menjalani latihan ini, anda akan dapat merasakan perbezaan saiz zakar anda , ketika kendur dan juga tegang. Purata tiap lelaki selepas menjalankan latihan ini akan mencapai pemanjangan dan pembesaran sebanyak 1 inci dalam masa 4 ke 6 minggu, dengan hanya menjalankan latihan ini 15 minit sehari 6 hari seminggu (dicadangkan rehat 1 hari seminggu).

Selain mempunyai saiz zakar yang besar dan panjang, latihan-latihan yang dicadangkan didalam program ini mempunyai kebaikan-kebaikan berikut:-

Membuat zakar sentiasa segar dan bermaya. Mencegah dari berlakunya mati pucuk, kerana mengurut dapat membantu melancarkan perjalanan darah pada zakar

Pembentukkan zakar yang menarik – zakar yang bengkok dapat dibetulkan, saiz zakar yang besar lebih menarik, menambahkan nikmat kepada pasangan anda. Anda boleh melakukan sendiri dirumah atau dimana sahaja tempat yang sesuai .

Hasil dari latihan ini anda dapat perturunkan kepada generasi bawahan anda seperti anak ,cucu anda. Menambahkan dan mengeratkan kasih sayang suami isteri. Kepuasan yang diberikan oleh suami adalah sesuatu yang tak ternilai oleh isteri. Wang ringgit tidak dapat membeli kepuasan batin, dan isteri anda akan sentiasa berbangga , kerana ia tahu, tiap kali bersama ia akan mencapai kepuasan yang sepenuhnya.

Sebagai lelaki anda akan lebih yakin dan berbangga dengan saiz zakar yang panjang dan besar. Tiada sebarang pantang, ataupun amalam mistik (tahyul). Program ini adalah kaedah latihan pengurutan. Meningkatkan daya dan kekuatan stamina ketika hubungan seks.


Minyak Lintah Tapa
Minyak Lintah Tapa
Kod Produk : MLT

Khasiat Minyak Lintah Tapa

 1. Membesar, memanjang dan menegangkan zakar
 2. Tahan lama
 3. Menambahkan nikmat dalam persetubuhan
 4. Menguatkan zakar
 5. Memulihkan keanjalan urat saluran kencing and saluran air mani
 6. Memulihkan urat kemaluan
 7. Melancarkan pancutan mani

Sila rujuk panduan (teknik urutan yang betul) yg disertakan.

Harga : RM30.00 seunit

UNTUK  KESAN YANG LEBIH BAIK, AMALKAN BEBERAPA PETUA INI:

  1. Jangan kencing di dalam air. Contohnya ketika mandi di dalam sungai, kolam atau yang bersamaan maksud dengannya.
  2. Jangan terus basuh atau mengenakan air pada alat kemaluan anda iaitu selepas melakukan seks atau melancap. Biarkan setengah jam untuk mendapalkan hasil yang baik.
  3. Jangan lakukan seks di dalam bilik berhawa dingin.
  4. Jangan gunakan sabun semasa melancap atau sebarang bahan kimia, dadah dan yang ada alkohol dan kemikal.
  5. Jangan makan bersulam air. Biarkan 1/2 jam selepas makan barulah air diambil.
  6. Jangan gunakan sebarang ubat kebas (tahan lama).
  7. Tidak digalakkan kemaluan anda dihisap oleh pasangan anda keranaboleh menyebabkan urat nadi prostate tidak berfungsi dengan baik. Prostate sebenarnya adalah alat bagi memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. (Sekiranya pantang-larang ke 7 tidak diikuti, darah anda akan menjadi sejuk).
  8. Tidak digalakkan mengambil makanan-makanan sejuk. Selalukan mengambil makanan panas (hot) dan segar (fresh).
  9. Amalkan selalu kencing pada tempat yang keras seperti batu,"simen atau kayu atau yang bersamaan maksud dengannya.
  10. Selepas bersetubuh atau melancap, pastikan anda mengurut semula dari arah pangkal ke depan atau ke kepala kemaluan sekurang-kurangnya 2-3 kali urutan.
  11. Amalkan minyak ini sekurang-kurangnya 40 hari dan amalkan setiap hari.
  12. Pastikan anda tidak mengidap penyakit kencing manis (diabetes).; Sekiranya anda ada penyakit tersebut, rawatan adalah PERLU. Pastikan anda mengambil ubat kencing manis.
  13. Jika anda mengidap kencing manis, pastikan yang anda tidak mendapatkan rawatan daripada tukang urut sakit tuan, urat kemaluan boleh putus
  14. Pastikan anda memakai semula Minyak Lintah Tapa selepas mandi - supaya zakar anda, sentiasa dibasahi oleh minyak dalam masa 40 hari.

Produk BAru!!
maxtender.jpg
Harga termasuk pos RM229