Make your own free website on Tripod.com

Apa Lagi? Klik laa...

MaXTender
Home | Pheromone | MaXTender | Katalog | wanita | Pesanan | Lelaki

Pencarian Anda Sudah Berakhir....

Set Alat Membesarkan Zakar Lelaki Yang Pertama Di Dunia..Kini Di MALAYSIA!!!

Alat Membesarkan Zakar Yang terbukti Keberkesananya  ! - " MAX-XTENDER "

 

maxtender.jpg

Tempah Sekarang dengan Kad Kredit/PAYPAL

FAKTA MENGENAI PEMBESARAN ALAT SULIT

Jika sebelum ini anda pernah menggunakan pelbagai jenis pil untuk membesarkan zakar anda, sudah tentu sekarang ini anda tahu bahawa tiada satu pun dari kaedah ini yang benar-benar berkesan. Mereka hanya mengatakan bahawa ia mampu menambahkan saiz zakar anda tetapi tidak ada hasil atau bukti yang pernah di lihat atau dikemukakan.

 

MAX-XTENDER IALAH ALAT YANG TELAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA UNTUK MEMBESARKAN ALAT SULIT ANDA!


Banyak Pil-pil untuk membesarkan zakar yang kononnya mampu untuk menambahkan panjang zakar anda sehingga 4 inci dalam masa sebulan sahaja. Jika anda pernah menggunakan pil-pil tersebut sebagai alternatif untuk membesarkan zakar anda, anda akan tahu bahawa pil-pil tersebut hanya mampu meningkatkan sedikit sahaja  nafsu seksual anda tetapi tidak akan membesarkan zakar anda.

Program senaman untuk membesarkan zakar....banyak terdapat di pasaran sehinggakan ribuan produkt yang seumpamanya yang dijual di laman-laman web. Mereka ini juga mengaku bahawa alat mereka dapat menambahkan panjang zakar anda kepada beberapa inci. Program senaman manakah yang benar-benar berkesan? Adakah terdapat kebenaran mengenainya?

Salah satu pilihan lain ialah dengan melakukan pembedahan untuk membesarkan zakar. Doktor akan memotong ligamen yang memegang zakar pada tulang pelvis dan memasukkan bahan asing ke dalam kavitis pada Zakar. Pembedahan untuk membesarkan zakar amatlah menyakitkan dan selalunya akan membawa kepada risiko jangkitan dan kerosakan pada Zakar. Dan kos pembedahan ini adalah amat mahal.

  

MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT; SECARA SEMULAJADI DAN BERKEKALAN!


Membesarkan Zakar melalui proses penegangan adalah selamat dan efektif. Ianya telah dipraktikkan di dalam budaya masyarakat di Afrika dan Asia  sejak berkurun yang lalu. Proses ini digunakan untuk membesarkan atau memanjangkan sesuatu bahagian organ tubuh badan manusia (lihat gambar). Ianya merupakan satu-satunya cara semulajadi yang berkesan untuk membesarkan Zakar secara berkekalan.

Alat membesarkan zakar Max-Xtender ini akan membolehkan Zakar anda untuk membesar sehingga ke potensi yang maximum. Ianya boleh digunakan 24 jam sehari mengikut kemahuan anda, dan tahap ketegangannya boleh diselaraskan untuk memenuhi tahap kesesuaian dan keselesaan anda!

 

Bagaimana ia berfungsi

 

REKABENTUK MAX-XTENDER

Max-Xtender ialah alat yang dibuat dengan bahan plastik ringan yang telah direka khas dan dibentuk untuk membesarkan dan memanjangkan apa juga jenis Zakar untuk mencapai potensi maksimumnya. Proses pemanjangan Zakar adalah berdasarkan kepada prisip asas ketegangan positif sesuatu benda. Dengan menggunakan kaedah yang betul, Zakar anda dijamin akan mengalami penambahan dari segi panjang dan besarnya!. Ini semua dengan menggunakan asas keselamatan dan pengembangan yang berkadar langsung terhadap pelbagai bahagian anatomi Zakar.

 

PRINSIP YANG DIGUNAKAN
Prinsip semulajadi ini telah pun diketahui dan digunakan sejak berkurun lamanya oleh pelbagai budaya bagi menambahkan atau memanjangkan pelbagai jenis anggota badan.

 

Max-Xtender boleh digunakan pada bila-bila masa untuk jangka waktu yang berkala,bergantung kepada jadual peribadi anda. Jumlah jam bagi penggunaan Max-Xtender, ditambah dengan jumlah pergeseran atau gosokan, akan menentukan kesan kepada rawatan berkenaan.


Adalah tidak perlu untuk memakai atau menggunakan Max-Xtender tanpa henti  dalam jangka waktu yang panjang untuk mendapatkan keputusan yang dikehendaki. Sebagai contoh, penggunaan selama 2 jam setiap hari untuk 8 bulan akan membeikan kesan yang sama dengan penggunaan selama 4 jam sehari untuk 4 bulan. Anda juga boleh berhenti menggunakan alat ini untuk jangka waktu yang pendek tanpa menjejaskan kesan akhir yang dikehendaki.

Jika anda berhenti menggunakan Max-Xtender untuk suatu jangka masa tertentu, kesan atau hasil pembesaran dan pemanjangan tidak akan terjejas kerana ianya adalah berkekalan. Bagi anda yang inginkan keputusan yang lebih cepat, alat ini juga boleh digunakan pada waktu malam dengan menggunakan ketegangan yang rendah

 

RAWATAN DAN CARA PENGGUNAAN ALAT.
Selepas menggunakannya beberapa kali pada peringkat awal, penggunaan Max-Xtender hanya mengambil masa kurang dari 30 saat. Proses meregangkan zakar adalah cara yang paling selamat dan berkesan untuk memanjangkan Zakar anda. Hanya masukkan Zakar ke dalam alat, kemudian pastikan kedudukan kepala Zakar anda berada dalam keadaan yang selesa dengan mengubah tahap ketegangan (lihat gambar) dan kemudian pakai alat mengikut kemahuan anda sama ada siang ataupun malam.

Kunci utama dalam usaha memanjangkan Zakar ialah dengan melalui tahap ketegangan secara berperingkat yang berkadar langsung dengan masa! Kebanyakan pengguna Max-Xtender merasakan perubahan dari segi saiz zakar dalam tempoh satu atau dua minggu sahaja! Anda boleh menjangkakan hasil pemanjangan alat sulit anda yang berkekalan sehingga hampir 2 inci atau lebih dalam tempoh 90 hingga 120 hari sahaja bergantung kepada kekerapan penggunaan alat tersebut. Rawatan atau kaedah penggunaan Max-Xtrender ini tiada kesan sampingan dan tidak mempengaruhi tahap kesuburan atau tahap ransangan anda, bahkan para pengguna Max-Xtrender mengatakan bahawa mereka merasakan zakar mereka menjadi lebih keras dan mencapai ransangan atau ereksi yang lebih hebat tidak lama selepas menjalani rawatan ini!

 

MAX-XTENDER TELAH PUN DI UJI DAN DIBUKTIKAN  SECARA KLINIKAL:

Pada tahun 1999, seramai 26 orang lelaki dari lingkungan umur 18 hingga 61 tahun semuanya mempunyai keupayaan untuk mencapai ereksi secara normal telah memulakan rawatan dengan menggunakan Max-Xtender. Setiap seorang dari mereka telah memakai alat ini dengan mengikuti arahan yang betul selama 2 jam setiap hari bagi tempoh 28 minggu. Secara puratanya, keputusan yang diperolehi telah menujukkan bahawa penggunaan Max-Xtender telah meningkatkan kadar pemanjangan Zakar sebanyak 1.4 inci dan pertambahan dari segi kekenyalan Zakar sebanyk 1.0 inci.

 

MAKLUMAT TAMBAHAN

 

Bagaimana ketegangan zakar berlaku?

Dokumentasi mengenai lelaki daripada beberapa suku kaum dan puak zaman purbakala memiliki zakar yang besar telah ditemui semasa ekspedisi ke Afrika. Bagaimana penambahan saiz zakar yang luar biasa ini berlaku? Ini dapat dicapai melalui penggunaan alat penegang zakar. Walaupun pelbagai suku kaum dan puak dari zaman purbakala telah menggunakan alat penegang zakar yang berbeza-beza sejak beratus-ratus tahun dahulu dan kebanyakannya amat berkesan, namun penggunaannya tidak lagi sesuai untuk zaman dan gaya hidup sekarang. Hampir kesemua alat-alat penegang zakar mereka tidak lagi sesuai diaplikasikan dengan pakaian moden lelaki zaman kini. Namunpun begitu, anda masih perlu meneruskan kehidupan anda seperti biasa. Disebabkan itulah, ‘Max-xtender’ telah dicipta khas dan ia jauh lebih baik dan amat sesuai kerana anda boleh memakainya bila-bila masa; siang mahupun malam.

 

 Bagaimana ‘Max-xtender’ berfungsi?

‘Max-xtender’
                  adalah acuan berbentuk yang diperbuat daripada plastic yang ringan yang direka khas untuk membolehkan zakar ditegangkan dan dibesarkan
                  sehingga ke potensi yang maksimum. Penggunaan alat ini amat mudah. Masukkan zakar anda ke dalam Max-xtender’ (penegang),
                  kemaskan kedudukan kepala zakar dan selaraskan tekanan mengikut keselesaan anda. Hanya dengan penyesuaian mudah alat ini,
                  lama-kelamaan anda akan mendapati zakar  anda dari hari ke sehari menegang dan semakin menegang.
 
Berapa banyakkah
                  pembesaran yang anda jangkakan?
 
Sama seperti latihan senaman untuk ahli bina badan, kata kuncinya adalah BERTERUSAN.
                  Anda perlu menggunakan alat ini dalam jangka masa yang  tertentu (minimum adalah
                  beberapa bulan) untuk mendapatkan hasil yang maksima. Sesetengah pengguna melaporkan penambahan pemanjangan zakar lebih daripada
                  2 inci sepanjang penggunaan alat ini secara berterusan. Saiz zakar secara purata ialah 4-5- 6 inci panjang, maka penambahan
                  pemanjangan sebanyak satu atau dua inci meletakkan saiz zakar anda lebih panjang daripada saiz zakar purata. Fikir-fikirkanlah.....walaupun
                  saiz zakar anda bertambah inci atau 1 inci, betapa bagus dan bangganya anda dapat lihat dan rasakan. Setiap individu adalah
                  berbeza-beza, maka dedikasi dan kesungguhan anda mengikuti program ini secara berterusan adalah kunci utama kepada kejayaan.
                  

rajah.jpg

SOALAN-SOALAN LAZIM DI TANYA

 

Adakah saya patut bertanya kepada Doktor Keluarga saya terlebih dahulu sebelum saya menggunakan Max-Xtender?

Tidak, anda tidak perlu mendapatkan kebenaran dari Doktor apabila anda menggunakan Max-Xtender. Ianya adalah dijamin selamat dan menggunakan proses semulajadi. Jadi ianya tidak akan mendatangkan bahaya atau kemudaratan kepada anda dalam apa jua cara sekalipun.
 

Adakah saiz Zakar saya perlu melepasi panjang atau lebar tertentu untuk membolehkan saya menggunakan Max-Xtender?

Tidak, Max-Xtender telah direka dengan tahap ketepatan dan kejituan paling maksimum untuk digunakan oleh semua lelaki! Ianya boleh digunakan dengan selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan tisu di bahagian Zakar anda. Jika digunakan secara berterusan, alat ini juga akan dapat menambahkan tahap kepuasan seksual anda dan selepas melalui gerakan  penegangan yang berterusan, lebar Zakar anda juga akan dapat di tambah dan akan berkekalan!
 

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan semasa alat  Max-Xtender ini digunakan?

Tidak,tidak sama sekali. Sebenarnya, ramai dikalangan pengguna yang telah menggunakan alat ini telah dapat merasakan perubahan pada zakar mereka dan tahap ransangan atau ereksi mereka menjadi lebih kuat dan lebih keras walaupun baru menggunakan alat ini untuk beberapa hari!
 

Adakah kesannya akan berhenti atau berkurang selepas beberapa lama?

Tidak, kesannya adalah berterusan dan berkekalan. Dengan menggunakan alat ini secara berterusan untuk tempoh beberapa lama, tisu-tisu di bahagian zakar akan terus mengganda dan menguat dari setiap sessi ke sessi yang seterusnya. Bahkan para pengguna Max-Xtender yang telah menggunakan alat ini untuk sekian lama merasakan amat terkejut kerana Zakar mereka masih mengalami pemanjangan dan pembesaran secara berterusan!

TESTIMONI/PENGHARGAAN

  "Saya merasakan amat terkejut dengan apa yang mampu dilakukan oleh alat ini. Pada mulanya saya merasa amat janggal ketika mula-mula memakainya,tetapi selepas berjaya menyesuaikan diri saya dapati alat ini memang berbaloi. Sekarang saya sudah mencapai tahap pemanjangan yang saya sangkakan adalah mustahil. Sebelum ini saya pernah menggunakan pam dan alat-alat program senaman yang mahal. Saya rasa bagi anda yang ingin membesarkan Zakar anda, alat ini adalah pilihan yang terbaik buat anda! Saya sudah mencapai panjang sebanyak 7.5" dan lebar sebanyak 2.5" dalam tempoh masa hanya 3 bulan. Saya yakin saya boleh malkukannya dengan Max-Xtender! Terima kasih...(Cubalah dan anda pasti tidak akan menyesal!)

 

-Keith L. Los Angeles, California.

"Hi, sebelum ini saya pernah mengadakan temujanji untuk menjalani pembedahan untuk meanjangkan Zakar saya. Tetapi ketika berbual dengan seorang kawan lama saya, dia telah memberitahu saya mengenai alat yang sungguh hebat ini yang telah dia gunakan. Dia memberitahu saya mengenai tahap pemanjangan luar biasa yang telah dia capai dan selepas itulah saya membuat keputusan untuk membeli dan menggunakan Max-Xtender untuk diri saya sendiri. saya telahpun menggunakan Max-Xtender selama 6 minggu sekarang dan saya berasa sungguh gembira kerana saya tidak melalukan pembedahan itu. Hasil yang diperolehi dengan alat ini adalah berkekalan. Alat ini sungguh hebat dan saya menggunakannya setiap hari."

 

-Frank Veroni, Ottawa, Canada.
 

 

"Saya hanya baru menggunakan Max-Xtender untuk jangka waktu yang singkat tetapi saya sudah dapat melihat dan merasakan perubahan yang amat besar pada Zakar saya. Saya telah melihat perubahan pada panjang dan lebar Zakar saya.Zakar saya telah memanjang sebanyak lebih dari 1 inci dan saya dapat melihat pemanjangan pada kadar yang sama semasa ereksi. Ianya amat sukar untuk dipercayai,saya kini mempunyai Zakar yang lebar dan panjangnya 7"! Saya merasa sungguh berbeza sekarang ketika saya berapa di bilik persalinan di gym. Saya sudah berumur 53 tahun, dan seumur hidup saya, saya sering merasakan bahawa zakar saya adalah kecil berbanding lelaki lain. Saya tidak pernah mengjangka yang saya akan berbangga dengan Zakar saya yang tegap. Dulu saya selalu menutupnya dengan tuala tetapi sekarang saya mampu menjadi salah seorang lelaki yang membiarkannya begitu sahaja! Saya tidak berasa malu lagi.Mempunyai Zakar yang besar sememangnya dapat mengubah maruah dan haga diri seseorang.

 

-RBD, NY City, New York.
 

 

"Saya telah menggunakan pam zakar lebih dari 2 tahun dan saya telah berhenti menggunakannya 4 bulan yang lalu setelah saya mula menggunakan Max-Xtender. Saya tidak lagi merasa hampa dan kurang ghairah. Zakar saya kini lebih panjang dan besar, kepala Zakar saya juga lebih besar dan tahap ereksi saya lebih tegang. Saya selalu menggunakan alat ini setiap kali saya mempunyai masa lapang terutamanya ketika menonton TV. Alat ini memang sungguh luar biasa!!"

 

-Murry Broughton, Racine, Wisconsin.
 

 

"Selepas melakukan banyak pencarian dan kajian mengenai banyak produk untuk memajangkan zakar yang terdapat di pasaran, saya mengambil keputusan untuk membeli alat ini. Produk ini memang betul-betul luar biasa. Saya telah menggunakan alat ini lebih dari 9 minggu sekarang dan saya telah mengalami pemanjangan sehingga lebih dari 1 inci. Zakar saya nampak lebih besar dan tahap ereksi saya bertambah lebih hebat.Terima kasih Max-X Enterprise."

 

- Jack Samson, Lake City, Florida.

 

GUNAKANLAH ALAT YANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA  UNTUK MEMBESARKAN ALAT SULIT ANDA! 

Max-Xtender akan menambahkan beberapa inci kepada panjang Zakar anda mengikut kepanjangan yang telah anda idam-idamkan selama ini tanpa sebarang had. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian Zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya seterusnya akan menghasilkan dan memberikan kesan yang Berkekalan!

Hanya selepas beberapa sessi penggunaanya,anda akan merasa bangga dengan saiz zakar anda yang lebih besar dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi merasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan pasangan anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini. Gunakanlah Max-Xtender untuk mendapatkan Zakar yang lebih panjang dan besar  yang anda inginkan selama ini dan tambahkan keyakinan dalam diri anda!

Jika anda benar-benar inginkan Zakar yang besar, alat ini adalah khas untuk anda! Tempahlah Max-Xtender hari ini! Anda hanya perlu mengikuti arahan yang telah diberikan untuk menggunakan produk ini dan dengan hanya beberapa sessi senaman, zakar anda akan menjadi lebih panjang, besar dan keras! Lebih kerap anda menggunakan alat ini,maka lebih cepatlah kesannya akan dapat anda lihat!

Tempahlah Max-Xtender hari ini dan lihat kesan pada Zakar anda yang akan memanjang dan membesar sehingga mencapai tahap maksimum!

 

Anda tidak akan kehilangan apa-apa sekiranya anda mencubanya, malah anda akan dapat memanjangkan zakar anda sehingga beberapa inci !

 

TEMPAHLLAH SEKARANG JUGA DENGAN HANYA RM229.00 termasuk penghantaran Dalam Malaysia.

 

(Bayaran menggunakan Kad Kredit dan Paypal juga diterima - Cuma USD73.99 shj)

 

 

pancutkanisteri_long.gif

Klik untuk belian dengan kad kredit/paypal

Tempah Sekarang!!
KLIK' je laaa!
Hanya RM250 shj